0%
MenuClose

Bookee Beauty

bookee_beauty_logo_centered

Profesionistii in infrumusetare vor avea la dispozitie un sistem avansat de gestiune a programarilor care va permite crearea unei baze de date a clientilor si un mijloc eficient si direct de comunicare.
preloader image

Bookee Beauty 2

Programarile vor fi facute in cativa pasi simpli, la fel si orice modificare in orar. Acestea se vor face prin intermediul aplicatiei de catre orice client sau profesionist, in orarul stabilit. Confirmarea unei programari se poate face instantaneu si resursa de timp va fi utilizata mai eficient ca niciodata.

preloader image

Bookee Beauty 3

Bazele de date ale clientilor permit alocarea unei fise fiecarui client, in care pot fi introduse informatii cu privire la tratamente, fotografii sau orice tip de fisiere relevante pentru specialist. Aceasta posibilitate de a consulta solutiile de infrumusetare si tratament adoptate anterior se traduc in timpi optimi de raspuns la nevoile si cerintele clientului

preloader image

Bookee Beauty 4

Bookee Beauty este varianta digitala a unei agende complexe si complete, usor de folosit si intuitiva, este un lucru indispensabil pentru orice profesionist care trebuie sa-si organizeze simplu si eficient timpul.

Incearca aplicatia

Vezi parerile altor specialisti

Bookee Beauty 5

CE SPUN ALTI SPECIALISTI CARE FOLOSESC APLICATIA

 

 

testimonial_icon_beauty

Dr. George Ionescu

“Construim impreuna o baza de date complexa, mereu la dispozitia medicilor pentru a ajuta si mai mult scurtarea timpului de diagnostic si tratament. Fisa pacientului se genereaza automat, iar medicul va putea completa aceste informatii in functie de nevoile fiecarei situatii. Practic va fi la latitudinea fiecarui medic generarea unui dosar medical complet.”

testimonial_icon_beauty2

Dr. Ioana Ionescu

“Construim impreuna o baza de date complexa, mereu la dispozitia medicilor pentru a ajuta si mai mult scurtarea timpului de diagnostic si tratament. Fisa pacientului se genereaza automat, iar medicul va putea completa aceste informatii in functie de nevoile fiecarei situatii.”

 

 

Incearca aplicatia

Contacteaza-ne