0%
MenuClose
preloader image

Bookee Healthcare 2

Un sistem de gestiune a programarilor bazat pe usurinta de folosire si pe constructia unei relatii directe intre medic si pacient. Programarile vor fi facute direct de catre pacienti sau cadrele medicale, vor fi actualizate in timp real in orarul medicilor, al cabinetului sau al clinicii si vor fi organizate in conformitate cu nevoile specifice ale acestora.

preloader image

Bookee Healthcare 3

Am construit mai mult decat un serviciu de programari, am construit o platforma de comunicare intre profesionisti. Aceasta platforma permite comunicarea directa intre medici si va oferi o metoda eficienta de coordonare a trimiterilor.

preloader image

Bookee Healthcare 4

Construim impreuna o baza de date complexa, mereu la dispozitia medicilor pentru a ajuta si mai mult scurtarea timpului de diagnostic si tratament. Fisa pacientului se genereaza automat, iar medicul va putea completa aceste informatii in functie de nevoile fiecarei situatii. Practic va fi la latitudinea fiecarui medic generarea unui dosar medical complet.

Incearca aplicatia

Vezi parerile altor medici

 

Bookee Healthcare 5

CE SPUN MEDICI CARE FOLOSESC APLICATIA

 

 

testimonial_icon_health

Dr. George Ionescu

“Construim impreuna o baza de date complexa, mereu la dispozitia medicilor pentru a ajuta si mai mult scurtarea timpului de diagnostic si tratament. Fisa pacientului se genereaza automat, iar medicul va putea completa aceste informatii in functie de nevoile fiecarei situatii. Practic va fi la latitudinea fiecarui medic generarea unui dosar medical complet.”

testimonial_icon_health2

Dr. Ioana Ionescu

“Construim impreuna o baza de date complexa, mereu la dispozitia medicilor pentru a ajuta si mai mult scurtarea timpului de diagnostic si tratament. Fisa pacientului se genereaza automat, iar medicul va putea completa aceste informatii in functie de nevoile fiecarei situatii.”

 

 

Incearca aplicatia

Contacteaza-ne